Детска Игра на годината

Към момента журито на Детска Игра на годината се състои от председател и трима членове.

Йордан Филчев - председател

Йордан Филчев е бивш почетен член на журито за основните три категории на Игра на годината и председател на детската категория. 


Той се изявява като автор в блога си - GramaDancho, и доброволец на фестивали за настолни игри като VarnaGames и Настолен Град. 


Данчо обича да играе с деца, защото си мисли, че ще му е по-лесно да победи. Уви, номерът му невинаги минава.

Членове

Грета Марчева

Грета е първият член на журито на Детска Игра на годината. Тя е мениджър и педагог в Додо Академия/Powwow Club в гр. Велико Търново. Тя ежедневно работи с деца от 5 до 12-годишна възраст и се грижи за това настолните игри да присъстват постоянно в техните занимания. Според Грета игрите са забавна форма на обучение и усъвършенстване на различни качества и умения у децата.

Познавате Грета от:

TBA

TBA

Познавате TBA от:

Калоян Цветков

Калоян е третият член на журито на Детска Игра на годината. Той е от гр. София и работи като софтуерен инженер. Калоян навлиза в хобито покрай опитите си да държи сина си далеч от мобилните устройства, но в момента колекцията му наброява над 400 игри. Той мисли, че една детска игра трябва да бъде на първо място забавна за детето, но за да постигне това, тя трябва да притежава редица други качества.

Познавате Калоян от: